Snackservice ff eten
 

Over ons

Sinds haar oprichting is Snackservice FF eten uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de snacksector in de regio steenwijkerland en ver daarbuiten.

Het was in 2006 dat Margreet het bedrijf begon, destijds nog met een compagnon. Sinds 2010 is zij alleen eigenaresse geworden. Zij wordt binnen het bedrijf bijgestaan door haar echtgenoot  en haar beide zoons. Het is inmiddels zoals u ziet een echt familiebedrijf geworden.

De snackwagens van Snackservice FF eten zijn inmiddels een bekend gezicht geworden op de vele dorpsfeesten en evenementen. De sterke punten van het bedrijf zijn, zo zegt Margreet, Kwaliteit, klantvriendelijkheid, snelheid en uitstaling.

Door deze vier eigenschappen hoog in het vaandel te hebben zijn er steeds meer organisatoren van evenementen die de weg naar Snackservice FF eten weten te vinden, en het ook weten te waarderen. Daardoor is Snackservice FF eten een bedrijf dat nog steeds groeiende is. Margreet is ervan overtuigd dat dit ook in de toekomst zo zal blijven.

Dus voor een feest groot of klein, moet u bij Snackservice FF eten zijn